Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

INUNDAȚII – Dezastru pe DN 18, drumul care leagă Maramureșul de județul Suceava

Publicat cu

pe

În urma unor ploi torențiale devastatoare, localitatea Cârlibaba (județul Suceava) a fost lovită aseară de un dezastru natural de amploare, lăsând în urmă case distruse și oameni în pericol. Pompierii din cadrul Detașamentului de la Vatra Dornei au intervenit rapid pentru a salva vieți și a limita pagubele.

De asemenea, drumul național DN 18, care leagă Maramureșul de județul Suceava a devenit impracticabil, pentru o perioadă, fiind acoperit de aluviuni și resturi dee copaci rupți.

„Viiturile formate în urma cantităților mari de precipitații au provocat scurgeri importante de pe versanți, afectând numeroase proprietăți din zona comunei Cârlibaba, cum ar fi Tătarca și Țibău.

Unul dintre momentele de cumpănă a fost salvarea a șase persoane și a trei animale din calea viiturii din zona Tătarca. Echipajele de intervenție au gestionat situația cu profesionalism, reușind să ducă toți cei salvați într-un loc sigur, departe de pericol.

După intervenția promptă, forțele de salvare continuă să repare efectele negative ale fenomenelor meteo periculoase, inclusiv distrugerile cauzate de apele involburate care au pătruns în locuințe și anexe gospodărești”, scrie ezs.ro.

foto Facebook Meteoplus

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate