Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

INVESTIȚIE – Evreii din New York vor să construiască un depozit de materiale de construcții în județul Satu Mare

Publicat cu

pe

Evreii din New York au efectuat o vizită în județul Satu Mare în căutarea unui teren adecvat pentru a construi un depozit masiv de materiale de construcții. Scopul acestui proiect este să faciliteze vânzarea materialelor de construcții către Ucraina pentru reconstrucția clădirilor afectate de război, conform informațiilor furnizate de PortalSM.

Privind spre viitorul imediat, comunitatea evreiască din New York a decis să inițieze construirea unui depozit masiv de materiale de construcții în județul Satu Mare, în apropierea frontierei cu Ucraina. Deși detaliile exacte ale planurilor nu au fost încă dezvăluite publicului larg, pare că această acțiune este parte a unei strategii de afaceri pe termen lung.

Este evident că multe zone din Ucraina vor necesita reconstrucție după bombardamente, iar evreii au ales să capitalizeze această oportunitate, planificând construcția unui depozit de materiale de construcții pentru a le furniza ucrainenilor. Fonduri substanțiale vor fi direcționate către Ucraina de către Uniunea Europeană și Statele Unite pentru achiziționarea acestor materiale de construcții.

Foto nyt.com

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate