Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

INVESTIȚIE – Printmasters și-a inaugurat hala și depozitul din Maramureș

Publicat cu

pe

Furnizorul de servicii de personalizare a produselor personalizate a marcat un deceniu de la deschiderea platformei din localitatea Cicîrlău.

„Am avut privilegiul de a fi alături întregului colectiv când celebrează 10 ani de la deschiderea platformei Printmasters în Cicârlău prin inaugurarea unei noi hale și a unui nou depozit. Evenimentul s-a bucurat de prezența Ambasadorului Țărilor de Jos în România, Willemijn Van Haaften.

Olanda este printre principalii parteneri economici ai României, iar Maramureșul, un județ dornic de dezvoltare, fapt pentru care ne străduim să dezvoltăm cele șapte parcuri industriale, dar și campusul pentru învățământ dual”, conform președintelui Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Ionel Bogdan.

“Jacques de Boer, directorul general al Printmasters, este foarte implicat în comunitatea din Baia Mare și din Maramureș. Am lansat celor de la Printmasters invitația de a accede în Consorțiul pentru Învățământ Dual, realizat cu reprezentanții celorlalte firme mari din județ și liceele cu profil tehnologic.

Lipsa forței de muncă este o problemă care ne privește pe toți. Numai prin efort comun putem dezvolta învățământul tehnologic în Maramureș, susținând piața forței de muncă și dezvoltarea economică”, a spus oficialul CJ.

Compania olandeză Printmasters a pornit cu 50 de angajați, ajungând acum la 560. Prin 15 tehnici pentru personalizare, 250 de utilaje, servesc 20.000 de clienți zilnic, livrând produse în Europa, Emiratele Arabe Unite, Noua Zeelandă. Societatea oferă servicii de personalizare a produselor promoţionale. Anul trecut a înregistrat afaceri de 72 milioane lei, cu un profit net de 1,3 milioane, având 449 angajați.

transilvaniabusiness.ro

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo