Connect with us
Descarcă aplicația

STIREA ZILEI

Ionel Bogdan: Aștept ca viitoarea conducere a Consiliului Județean să finalizeze proiectele aflate în lucru

Publicat cu

pe

Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Maramureș din mandatul 2020-2024. La final de mandat, președintele Ionel Bogdan a ținut să le mulțumească tuturor celor cu care a lucrat în această perioadă. El transmite noilor conducători de la Consiliul Județean că așteaptă să finalizeze proiectele aflate în lucru.

”Moment emoționant astăzi alături de oamenii cu care am lucrat timp de patru ani, având un singur obiectiv – dezvoltarea Maramureșului. Dincolo de aprobarea hotărârilor și dezbaterea proiectelor, această ultimă ședință de Consiliu Județean Maramureș mi-a oferit un lucru mult mai prețios, recunoștință pentru munca depusă în folosul maramureșenilor. Toată activitatea mea de președinte s-a axat pe dezvoltarea comunităților maramureșene pentru ca județul nostru să prospere, să fie promovat la adevărata lui valoare, iar maramureșenii să se întoarcă cu mândrie acasă.

Le mulțumesc tuturor consilierilor județeni, tuturor colegilor din Consiliul Județean și din instituțiile subordonate, alături de care am lucrat în acești patru ani și am pus Maramureșul pe traiectoria dezvoltării și progresului. Aștept ca viitoarea conducere a Consiliului Județean să finalizeze proiectele aflate în lucru, voi monitoriza atent derularea lor, și, la fel ca toți maramureșenii, îmi doresc să aflu care sunt proiectele noii administrații județene. În ceea ce mă privește, rămân dedicat crezului meu de a face bine pentru Maramureș și pentru maramureșeni”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Actualitate

YHP Logo