Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

IPJ MARAMUREȘ – Amenzi în valoare de aproape 300.000 lei aplicate în minivacanța de Sfânta Maria

Publicat cu

pe

Polițiștii inspectoratului au intervenit în această perioadă la 297 evenimente sesizate prin apel unic de urgență, fiind luate măsurile legale în funcție de cele constatate la fața locului.

„În perioada de referință, polițiștii maramureșeni au întocmit dosare penale pentru comiterea a 65 de infracțiuni și au aplicat 580 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea actelor în vigoare, în valoare totală de peste 290.000 de lei .
Polițiștii rutieri maramureșeni au reținut 71 de permise de conducere, dintre care 28 au fost pentru depășirea vitezei legale, iar alte 10 pentru constatarea unor fapte de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, polițiști au retras 16 certificate de înmatriculare în vederea remedierii deficiențelor constatate și au fost constatate 22 de infracțiuni la regimul circulației rutiere

Facem cunoscut faptul că, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au prins în flagrant 14 persoane și s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea a 20 de fapte”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo