Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

IPJ Maramureș, despre reținerea lui Gheorghe Goth

Publicat cu

pe

Reținerea șefului Servicului Rutier Maramureș, Gheorghe Goth, a căzut ca un trăznet pentru cei care îl cunoșteau. IPJ Maramureș a luat atitudine și a ieșit public cu un comunicat de presă în care se spune că instituția „are ca deziderat funcţionarea sistemului doar cu poliţişti integri, profesionişti și se delimitează ferm de orice comportamente sau acţiuni necorespunzătoare, care aduc atingere valorilor acesteia şi nu sunt în concordanţă cu legea și vom susţine toate activităţile specifice procedurilor penale pentru deservirea intereselor justiţiei.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș respectă aplicarea prevederilor Codului de Etică și Deontologie al polițistului și tuturor actelor normative în vigoare, iar la nivelul instituției noastre nu sunt tolerate comportamente sau acțiuni necorespunzătoare, sens în care, în cazul depistării unor astfel de încălcări ale legii se dispun măsuri conform competențelor, în spectrul disciplinar, contravențional sau penal.

Raportat la măsurile dispuse de organele judiciare, potrivit Legii nr. 360 din 2002 privind Statutul polițistului, se vor emite acte de punere la dispoziție sau suspendare a polițistului. Începând cu data de 12 august 2024, polițistului îi încetează împuternicirea ca șef în cadrul Serviciului Rutier Maramureș”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo