Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

IPOCRIZIE – Când sportul se iubește doar cu numele! Să vă fie rușine!

Publicat cu

pe

Că de sport ne pasă doar în campanie electorală sau când putem avea niște beneficii, o știm cu toții. Ne mai aducem aminte de sport când moare cineva, cum a fost acum cazul lui Sorin Pop, care a murit stupid weekend-ul trecut. Și care când a murit a primit pe rețelele de socializare numeroase mesaje la moarte, dar la înmormântarea propriu-zisă nu a fost nimeni. Nici nu ne așteptam la mai mult de la niște oameni politici care acum visează doar voturi, ori mortul nu poate vota, nu? 
”Bă…ipocriților, Bă nimeni ce sunteți, Bă persoane de nimic (pentru că nu vă pot spune oameni), Bă șerpilor..!!O dată la 4 ani.. vă văd la toate competițiile sportive.. Cât de mult iubiți voi sportivii! Cât de îndrăgostiți sunteți de sport… Chiar dacă nu l-ați practicat niciodată și nici măcar nu știți regulamentul de bază al sportului căruia îi declarați iubire veșnică…Doar o dată la 4 ani..!!!Bă zero ce sunteți!!!
Duminică a încetat din viață.. unul..sau poate cel mai reprezentativ voleibalist al acestui județ Maramureş, al acestui oraș.. Baia Mare ..un OM!!!!!!. Iar astăzi..a avut loc înmormântarea!!!…Nu am văzut pe nici unul dintre voi..la cimitir …!!!Voi…lichelelor..nici măcar..un mesaj de consolare sau regret către familie..!!..Să veniți să depuneți un buchet de flori la mormânt….Aș cere prea mult de la niște nevertebrate ca voi!!!! Și voi..vreți votul meu???!!Nenorociților!!!
Sa nu uit..SORIN POP este numele lui!!!”, a spus Sorin Andrei, directorul Complexului Național „Lascăr Pană” Baia Mare.
Dragoș HOJDA

Actualitate

YHP Logo