Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

ISU MARAMUREȘ – Cinci incendii în două zile

Publicat cu

pe

Pompierii maramureșeni au intervenit în intervalul 21-22 octombrie pentru lichidarea a cinci incendii.

Stația de Pompieri Târgu Lăpuș a fost solicitată să intervină la Groșii Țibleșului pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. S-a intervenit cu două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. În urma incendiului au ars 3 tone de fân și circa 130 de metri pătrați din anexa gospodărească din lemn. Totodată, au ars și diverse scule și unelte electrice.

Pompierii militari sigheteni au intervenit la Bârsana, unde o anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări. Pentru lichidarea incendiului, pompierii au intervenit cu 2 echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor. Focul a mistuit aproximativ 1 tonă de fân.

Pompierii băimpăreni au lichidat două incendii de deșeuri menajere din localitatea Baia Mare. În urma acestor incendii au ars peste 20 tone de deșeuri.

La Finteușu Mic, Punctul de Lucru Șomcuta Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Focul a distrus 90% din acoperișul casei și mobilierul dintr-o cameră. În urma incendiului o persoană în vârstă de 43 de ani a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital de către echipajul medical SMURD.

Informații furnizate de ISU Maramureș

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo