Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ISU MARAMUREȘ – Clădirea Secției de Pompieri Vișeu de Sus va fi reabilitată

Publicat cu

pe

Săptămâna trecută, în prezența domnilor Lucian Nicolae Bode, ministrul Afacerilor Interne și Attila-Zoltán CSEKE, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, la sediul MAI s-a desfășurat evenimentul de înmânare a 25 de contracte de finanțate semnate pentru proiecte depuse în cadrul PNRR Componenta 5, Valul Renovării, către reprezentanții structurilor MAI de la nivel central și teritorial, care sunt beneficiare ale contractelor de finanțare.
Printre acestea se numără și Inspectoratul pentru Situații de Urgență
Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, care a fost reprezentat la ceremonie de către lt.col. Pițiș Marian, inspectorul șef al instituției.

ISU Maramureș a obținut două contracte de finanțare pentru reabilitarea energetică aprofundată a unui corp de clădire la sediul din municipiul Baia Mare, în suprafață de peste 500 de m2, cu o valoare a proiectului de peste 1,6 milioane de lei, respectiv pentru reabilitarea energetică aprofundată a clădirii Secției de Pompieri Vișeu de Sus, în suprafață de circa 1000 de m2 și o valoare a proiectului de aproape 3,3 milioane de lei.

Perioada de implementare a proiectelor este de 30 de luni, cu începere de la data semnării contractului de finanțare, 19 ianuarie 2023.

Actualitate

YHP Logo