Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

ITPF Sighet – Misiune de salvare pe râul Tisa

Publicat cu

pe

Un ucrainean de 31 de ani trăiește astăzi datorită unor polițiști de frontieră de la Sectorul Poliției de Frontieră Sarasău.  Ucraineanul se afla aproape de malul românesc al râului Tisa și nu mai putea să înoate din cauza epuizării.
ITPF Sighetu Marmației arată: „Cu ultimele puteri a strigat după ajutor, fiind auzit de către un localnic din Câmpulung la Tisa, care, la rândul său, a chemat un polițist de frontieră. Agentul șef principal de poliție Marian Silvestru, deși era în timpul liber, nu a stat pe gânduri și a pornit cu o mașină de teren care are troliu spre zona respectivă, solicitând totodatã ajutor și colegilor care erau în misiune în zona de competență.
„Șeful turei, inspectorul principal de poliție, Andrei Teleptean și agentul de poliție Nuțu Ivanic au ajuns imediat la fața locului și împreună cu Marian Silvestru, au reușit să-l tragă, cu ajutorul cablului de la troliu, pe tânărul ucrainean la mal. Acesta și-a revenit, fiind în afara oricărui pericol, ulterior solicitând o formă de protecție din partea statului român, fapt pentru care au fost demarate procedurile specifice în astfel de situații. Andrei, Marian, Nuțu, vă mulțumim pentru curajul și promptitudinea cu care ați acționat! Suntem mândri că faceți parte din echipa noastră!”, arată ITPF Sighetu Marmației.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate