Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

JANDARMERIA – Parcul Dacia, locul unde se consumă droguri

Publicat cu

pe

Tineri prinși de jandarmi cu substanțe posibil interzise în Parcul Dacia din Baia Mare. S-a întâmplat în finalul de săptămână trecut, mai precis sâmbătă 17 august a.c., când deși era abia ora 11.00, jandarmii maramureșeni aflați în misiunea de menținere a ordinii publice în apropierea Parcului Dacia din Baia Mare, au observat trei tineri care manifestau un comportament suspect.

„În urma legitimării acestora și a efectuării controlului corporal, jandarmii au găsit asupra unuia dintre ei o pungă transparentă în care se afla o substanță vegetală de culoare verde-oliv cu miros înțepător și o bucată de staniol. Tânărul în cauză a declarat că a cumpărat-o de la o persoană necunoscută și că intenționa să o folosească pentru consumul propriu. După întocmirea actelor de constatare, cei trei tineri au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea procedurilor legale care se impun.

Jandarmeria Maramureș, împreună cu celelalte instituții specializate, derulează constant activități preventiv- informative a tinerilor cu privire la efectele negative provocate de consumul de substanțe interzise și recomandă totodată tuturor cetățenilor să evite consumarea unor astfel de substanțe”, arată Jandarmeria Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo