Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

JO 2024 – Alcoolul va fi interzis în interiorul arenelor care vor găzdui Jocurile Olimpice de la Paris

Publicat cu

pe

Alcoolul va fi interzis în interiorul arenelor care vor găzdui Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor. Autoritățile au anunțat că nu se vor face excepții decât pentru invitații și persoanele foarte importante din categoria VIP care vor urmări competițiile. Anunțul organizatorilor îi împarte pe francezi, unii cred că este o idee bună, alții cred că decizia ar trebui aplicată tuturor spectatorilor, indiferent de categorie.

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris nu au solicitat nicio derogare de la legea care interzice vânzarea băuturilor alcoolice în interiorul arenelor sportive. Legea din 1991 permite o scutire pentru 10 evenimente pe an, pentru un organizator. Însă nu și pentru un eveniment de dimensiunea Jocurilor Olimpice pentru care această dispoziție ar fi trebuit modificată, conform știri.tvr.ro.

Parizienii au păreri diferite, mai ales că viitoarele jocuri vor aduce capitala în atenția întregii lumi.

Precedentele Jocuri Olimpice, cele de Tokyo, s-au desfășurat fără spectatori din cauza pandemiei de Covid, însă berea și vinul nu au lipsit de la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012, și cele de la Rio de Janeiro, din 2016.

Actualitate

YHP Logo