Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

JO 2024 – Ancuța Bodnar a anunțat ce va face cu cele două mașini primite de la Ion Țiriac

Publicat cu

pe

Canotoarea Ancuța Bodnar a obținut două medalii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, aur în proba de opt rame și argint în proba de dublu vâsle. Ca urmare a acestor rezultate, miliardarul Ion Țiriac i-a dăruit două autoturisme electrice marca Hyundai Ioniq 5.

Ancuța Bodnar a anunțat că nu va vinde niciunul dintre cele două autoturisme.

„Sunt două maşini la care ţin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii şi a rezultatelor mele! Ţin să-i mulţumesc şi eu domnului Ţiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât faţă de mine, cât şi faţă de ceilalţi medaliaţi olimpici.

Pentru că este o maşină electrică, am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Prima dată am încărcat-o la showroom-ul domnului Ţiriac şi a durat 20 de minute. După care am mai încărcat-o la Adjud, a trebuit să stau undeva la 40 de minute pentru a fi full. Sunt bucuroasă că sunt acasă, la ai mei, ăsta este locul în care eu îmi încarc bateriile de fiecare dată când mă simt obosită.

Urmează o vacanţă, nu ştiu unde va fi, nu m-am decis, sigur va fi în străinătate”, a spus Ancuţa Bodnar, citată de prosport.ro.

Marius CÎMPIAN

foto Federația Română de Canotaj

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo