Connect with us
Descarcă aplicația

NEWS

JO 2024 – Celebrul rapper Snoop Dog va purta flacăra olimpică la Paris

Publicat cu

pe

Legenda rapului american, Snoop Dogg, cunoscut și pentru consumul său deschis de marijuana, va fi unul dintre purtătorii torței olimpice pentru Jocurile de la Paris, informează AFP.

Ultimul său single, „Cali 2 Canada”, lansat recent împreună cu Warren G, include în videoclip simbolurile a două frunze: cea de canabis (legal în anumite state din SUA) și cea de arțar, simbolul Canadei.

Snoop Dogg își apără reputația de mare consumator de marijuana, inclusiv printr-un comunicat al postului NBC, care l-a angajat ca comentator pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

„Să sărbătorim, să facem aceste Jocuri de neuitat, să dominăm competiția și să vedem cei mai buni sportivi strălucind în aur”, a declarat artistul de 52 de ani.

Rapperul a confirmat această informație pe rețelele de socializare încă de la începutul anului, prezentând într-un videoclip logo-ul oficial al JO de la Paris 2024.

„Snoop este deja un comentator medaliat cu aur, ale cărui comentarii despre probele de dresaj ecvestru de la JO de la Tokyo au generat zeci de mii de vizualizări”, a adăugat NBC.

„Am crescut urmărind Jocurile Olimpice și sunt foarte nerăbdător să văd acești sportivi incredibili la cel mai înalt nivel la Paris”, a declarat rapperul, care este și un mare fan al baschetului și fotbalului american, într-un comunicat publicat pe NBC.

Actualitate

YHP Logo