Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

JO 2024 – Ion Țiriac, rugat să premieze și medaliații din Republica Moldova

Publicat cu

pe

Inițiativă inedită a unui politician de peste Prut. Oleg Bodrug, fost vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova, îl îndeamnă pe Ion Țiriac să dăruiască autoturisme și sportivilor moldoveni medaliați la Jocurile Olimpice 2024.

„România a cucerit nouă medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, trei de aur, patru de argint şi două de bronz. Felicitări tuturor olimpicilor!
Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Paris au primit, autoturisme personalizate de la omul de afaceri Ion Țiriac. Maşinile primite de sportivi sunt de marca Hyundai Ioniq 5.
Vin cu o inițiativă – să ne adresăm dlui Ion Țiriac poate îi premiază și pe cei patru medaliați din R. Moldova – nu suntem o Țară?
Apropo cu aceiași inițiativa vin către oamenii de afaceri și de bună credință din R. Moldova și România – în caz că nu merge prima opțiune să adunăm noi mijloace pentru a mulțumi pe cei care ne aduc onoare maximă sau poate reușim cu eforturi comune?”, a scris Oleg Bodrug, pe Facebook.
Sportivii din Republica Moldova au obținut patru medalii la Jocurile Olimpice de la Paris: Anastasia Nichita (argint la lupte, categoria 57 de kilograme), Denis Vieru (bronz la judo, categoria 66 de kilograme), Adil Osmanov (bronz la judo, categoria 73 de kilograme) și Serghei Tarnovschi (bronz la caiac canoe).
Marius CÎMPIAN
foto Poliția de Frontieră a Republicii Moldova

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo