Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

JOHNNY DEPP, GĂSIT INCONȘTIENT – Trupa Hollywood Vampires și-a anulat concertele din Ungaria și Slovacia

Publicat cu

pe

Trupa lui Johnny Depp, Hollywood Vampires, din care face parte şi Alice Cooper, a anulat săptămâna aceasta concertele din Slovacia şi Ungaria pe care trebuiau să le susţină în cadrul turneului lor european, relatează The Mirror, citată de News.ro.

Marţi, trupa şi-a dezamăgit fanii din Budapesta, anulând concertul de pe Papp Laszlo Sport Arena în ultima clipă, din cauza unor „circumstanţe neprevăzute”.

Arena era deja plină de spectatori, dintre care unii călătoriseră sute de kilometri până în capitala ungară. „Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază. Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete”, a declarat un plasator pentru tabloidul maghiar Blikk.

Când s-a anunţat că spectacolul este anulat, mulţi au bănuit că este vorba despre Johnny Depp, despre care se ştie că a mai avut în trecut probleme cu drogurile şi alcoolul. Se făceau, de asemenea, speculaţii că ar fi vorba despre o cădere nervoasă a starului din Piraţii din Caraibe, scrie g4media.ro.

După câteva zile, presa de la Budapesta a aflat însă că spectacolul a fost anulat întrucât Johnny Depp a leşinat în camera de hotel din capitala ungară şi a fost nevoie chiar să fie chemat un medic.

Mai multe amănunte, pe g4media.ro

sursa foto: Captură Youtube

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate