Connect with us
Descarcă aplicația

handbal

JUNIORI 3 – Academia Csepreghi a dominat turneul internațional „Memorialul Mircea Dohan” din Carei. Victorii pe linie și premii individuale!

Publicat cu

pe

Echipa de juniori 3 de la Academia Csepreghi a reușit o performanță remarcabilă la turneul internațional de handbal „Memorialul Mircea Dohan” din Carei, câștigând trofeul după un parcurs impecabil și o finală spectaculoasă. Tinerii  handbaliști băimăreni au învins în finală echipa Hajdunanasi Sport Klub din Ungaria cu scorul de 22-11, confirmându-și supremația pe teren.

Drumul către victorie a început încă din prima zi a turneului, când echipa băimăreană a câștigat toate cele trei meciuri din grupe:
– Academia Csepreghi vs CS Seini 22-11,
– Academia Csepreghi vs Karpaty Ujgorod (Ucraina) 27-7,
– Academia Csepreghi vs Dinamyc Zalău 34-12.

Pe lângă titlul de campioni, Academia Csepreghi a obținut și două premii individuale. Abugulesei Ionuț a fost desemnat golgheterul turneului, iar Kiss Reynaldo cel mai bun portar al competiției.

„Aceste rezultate deosebite reflectă munca intensă, talentul și dedicarea echipei și a antrenorilor, care au reușit să aducă acasă trofeul”, transmit reprezentanții Academiei Csepreghi.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo