Connect with us
Descarcă aplicația

handbal

HANDBAL – CS Fărcașa, la primul meci oficial din istoria clubului

Publicat cu

pe

Școala de Handbal CS Fărcașa debutează în campionatul național de handbal masculin juniori 3, urmând să întâlnească în primul meci oficial din istoria clubului echipa „Alpha” Oradea. Partida se va disputa sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 13.
Meciul se va juca în sala de sport „Gelu Cărăbăț” din Seini, deoarece sala Sporturilor din Sârbi, pentru a putea gădui meciuri oficiale, mai are nevoie de 2 avize, iar procesul de omologare va fi efectuat în săptămânile următoare.
CS Fărcașa, echipă antrenată de fostul handbalist Sebastian Albu, va evolua cu generația 2011-2012,la categoria 2010-2011, astfel că sezonul acesta obiectivul principal al echipei este cel de a crește în valoare și de a progresa cât mai mult la nivel colectiv.
„Școala de Handbal C.S. Fărcașa face parte din seria „P” alături de Alpha Oradea și HC Aleșd din județul Bihor, repartizarea inexplicabilă fiind făcută de către departamentul de resort din cadrul Federației Române de Handbal în condițiile în care, în Seria „M” sunt repartizate celelalte 5 echipe de juniori 3 din Maramureș și unde, în mod logic, ar fi trebuit să fie repartizată și echipa noastră”, precizează reprezentanții CS Fărcașa.

Actualitate

YHP Logo