Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LA 67 DE ANI – Legendara tenismenă Martina Navratilova a devenit mamă

Publicat cu

pe

De nouă ori la simplu, de șapte ori la dublu și de patru ori la mixt – Martina Navratilova a câștigat emblematicul turneu de Grand Slam de la Wimbledon de 20 de ori, precum și 39 de victorii în finale la Australian Open, French Open și US Open. Acum, legenda tenisului Martina Navratilova face din nou să se vorbească despre ea: pentru că a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 67 de ani, scrie Kronen Zeitung. Navratilova declarase anterior, în martie 2023, că visul de a deveni mamă devenise puțin probabil după ce s-a luptat cu cancerul.

Potrivit Digi 24, împreună cu soția ei, vedeta de televiziune și fost model, Julia Lemigova, Navratilova a adoptat doi băieți, a anunțat agentul ei Mary Greenham. Vârstele și numele copiilor nu sunt cunoscute. „Suntem foarte bucuroși și recunoaștem atât provocările, cât și recompensele pentru toată lumea”, a declarat Navratilova pentru revista Us Weekly.

Lemigova a spus într-un reality show la scurt timp după diagnosticul primit de Martina Navratilova că și-au pus planurile de adopție în așteptare și se va concentra pe recuperarea fostei tenismene. „Când adopti un copil, trebuie să fie vorba despre copil, el să fie preocuparea”, a spus ea. Lupta a avut succes: doar după câteva luni, Navratilova învinsese cancerul. Planurile de adopție au fost reluate – și au avut acum chiar succes într-un pachet dublu.
Foto: Instagram Martina Navratilova

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo