Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

LA NIVEL NAȚIONAL – Peste 1400 de persoane supravegheate judiciar

Publicat cu

pe

În luna iunie, în urma activităţilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost luate în supraveghere la nivel naționa un număr de 1.454 de persoane, faţă de care organele judiciare au dispus măsuri preventive. Poliția Română a anunțat că faţă de 366 de persoane a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 1.087 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar, iar faţă de o persoană, măsura controlului judiciar pe cauţiune.

„La sfârşitul lunii iunie, se aflau în supraveghere 14.328 de persoane cu măsuri preventive, dintre care 1.983 se aflau în arest la domiciliu, 12.312 sub control judiciar, iar faţă de 33 de persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.

Valoarea totală stabilită, prin măsurile preventive de control judiciar pe cauţiune, de către organele judiciare este de 1.600.000 de euro şi 634.573 de lei. Poliţia Română verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora sesizează instanţa competentă”, precizează Poliția Română.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo