Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

LEGENDE – The Beatles doboară recorduri în topurile britanice, după ce noua melodie „Now and Then” devine single-ul nr. 1

Publicat cu

pe

The Beatles au reuşit să doboare un record de revenire pe locul 1 în topurile britanice, cea mai recentă piesă a trupei, „Now and Then”, recreată cu ajutorul inteligenţei artificiale, devenind cel mai bun single al ţării în numai câteva zile de la lansare, relatează CNN.

Lansată pe 2 noiembrie, piesa „Now and Then” a debutat în ziua următoare pe locul 42 în topul oficial al single-urilor din Marea Britanie . După numai o săptămână, vineri, melodia a ajuns pe locul 1. The Beatles au stabilit astfel un nou record revenind pe prima poziţie a clasamentului la 60 de ani şi şase luni de la primul lor nr. 1 în Marea Britanie, „From Me To You”, în mai 1963, potrivit Official Charts. The Beatles au depăşit astfel intervalul de 47 de ani şi şase luni, record ca îi aparţinea lui Elvis Presley.

De asemenea, trupa deţine acum şi un alt record: 54 de ani de la precedentul hit nr. 1 al trupei, „The Ballad of John and Yoko”, în 1969. Astfel, au depăşit intervalul de 44 de ani la care ajunsese cântăreaţa şi compozitoarea engleză Kate Bush, între „Wuthering Heights” din 1978 şi „Running Up That Hill” din 2022.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo