Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LIGA 2 – CS Minaur și-a prezentat achizițiile. Ultimul venit este fiul antrenorului Mihai Iosif

Publicat cu

pe

Echipa de fotbal CS Minaur și-a prezentat azi, într-o conferință de presă, noile achiziții pentru partea a doua a campionatului. La întâlnirea cu ziariștii au mai fost prezenți antrenorul Mihai Iosif și directorul tehnic Vasile Miriuță. 

Echipa băimăreană va aborda în restul etapelor rămase de jucat în Liga 2 cu șapte jucători noi. Este vorba de Sabin Iosif (mijlocaș, Rapid București), fiul antrenorului Mihai Iosif, Valmir Berisha (atacant, Oțelul Galați), Alexandru Dandea (fundaș, CSC Șelimbăr), Raul Avram (portar, Petrolul Ploiești), Petre Ivanovici (mijlocaș, FK Csikszereda), Alexandru Iacob (fundaș, CS Mioveni) și Senad Jarovic (atacant, Sloboda Tuzla, Bosnia-Herțegovina).

Și fundașul Răzvan Horj s-a înțeles cu CS Minaur, dar el nu poate semna deoarece este încă în litigiu cu Petrolul Ploiești.

Alexandru Dandea (CS Minaur): „Am venit aici pentru că am lucrat cu domnul Mihai Iosif la Rapid și cu domnul Vasile Miriuță la Sibiu și eu cred că am avut și rezultate bune. N-a fost o decizie grea să aleg această echipă. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul de a ne salva de la tretrogradare”.

Mihai Iosif (antrenor CS Minaur): „Eu, staff-ul tehnic și jucătorii trebuie să ne dăm inima și sufletul pentru a ne salva de la retrogradare, iar suporterii să fie alături de echipă, atât la stadion cât și în afara stadionului”.

Vasile Miriuță (director tehnic CS Minaur): „Sunt maramureșean, am și jucat la această echipă, și îmi doresc enorm să ne salvăm de la retrogradare, în primul rând, pentru oraș și, în al doilea rând, pentru suporteri”.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate