Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LIGA 2 (etapa 13) – Victorie clară în deplasare pentru ACS Fotbal Feminin Baia Mare

Publicat cu

pe

Liga 2 (Seria 2): Atletic Drobeta Turnu Severin – ACS Fotbal Feminin Baia Mare 1-4 (1-1)

Echipa antrenată de Daniel Lupuți a reuşit o victorie clară în deplasarea de la Drobeta Turnu Severin, din etapa a 13-a a Ligii 2 la fotbal feminin. În prima repriză băimărencele au ratat foarte mult şi scorul la pauză a fost doar 1-1, golul băimărencelor fiind înscris de Camelia Daneliuc în min. 10, egalarea venind în min. 40 din penalty, la singura ocazie a gazdelor.

În repriza a doua, foaspetele au mai marcat 3 goluri prin Nadia Coreniuc (min. 66), Andreea Cândea (min. 76) şi Alexandra Buftea (min. 85). Din păcate, jocul dur al gazdelor din Drobeta Turnu Severin a dus la accidentarea urâtă a Cristinei Maroşan din min. 55 (a fost nevoie să fie transportată de urgență la spital – fractură de antrebaț)

ACS Fotbal Feminin Baia Mare: Florina Cosma – Cristina Rus, Camelia Daneliuc, Diana Butuza, Anamaria Samok – Alexandra Buftea, Nadia Coreniuc, Georgiana Marița, Cristina Maroşan (min. 55 Daria Asuajan) – Andreea Gulin, Andreea Cândea.

Ín urma acestei victorii clare din deplasare, Fotbal Feminin Baia Mare acumulează 18 puncte, cu un golaveraj foarte bun 41-27 (+14), și rămâne pe locul 5 în clsamentul Seriei 2 din Liga 2.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate