Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LIGA FLORILOR – CS Minaur încearcă să încurce Gloria Bistrița. Cinci băimărence, convocate la națională

Publicat cu

pe

Adversar de calibru pentru CS Minaur în etapa a 17-a a Ligii Florilor. Băimărencele, aflate pe locul 7 (24p) în clasament, vor primi vizita Gloriei Bistrița, echipă aflată pe locul 2 (40p). Meciul este programat duminică, 19 februarie (ora 11), în sala Lascăr Pană. Partida va fi arbitrată de Claudiu Gorina și Florin Melencu (Craiova). Observator din partea FRH va fi Anton Eremia (Târgu Jiu).

Oaspetele se află în lupta pentru a obține o performanță istorică pentru clubul bistrițean, o medalie la finalul campionatului, și, cu siguranță, nu concep să se încurce în această partidă. Rămâne de văzut dacă Minaur, care vine după trei victorii consecutive cu echipe din partea a doua a clasamentului, va putea să se ridice la valoarea adversarului.

Echipa națională de handbal feminin va efectua, în perioada 26 februarie-5 martie, un stagiu de pregătire centralizată la Bistrița, prilej cu care var disputa și meciuri de pregătire în compania selecționatei Ucrainei.

Pentru acestă acțiune, antrenorul Florentina Pera a convocat 20 de handbaliste. Cinci dintre ele (25%) sunt de la CS Minaur Baia Mare: Oana Borș (extremă dreapta – foto Ovidiu Dragomir Facebook CS Minaur), Andreea Popa (centru), Anca Mițicuș (inter stânga), Andreea Țîrle (pivot) și Ana Maria Tănasie (extremă stânga).

Actualitate

YHP Logo