Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LIGA FLORILOR (etapa 12) – Rapid a învins Brăila și anunță o revenire spectaculoasă la echipă. Vâlcea s-a încurcat acasă cu Craiova!

Publicat cu

pe

Ieri s-au disputat două partide din etapa a 12-a a Ligii Florilor,una dintre ele încheindu-se cu un rezultat surprinzător.

Rapid a învins acasă Dunărea Brăila cu 37-29 (16-16). Giuleștencele au avut ceva emoții în acest meci doar  în prima repriză, când oaspetele au avut la un moment dat avantaj de două goluri. Korsos 7 goluri, Badea 7, repectiv Liscevic 8 au fost golgheterele întâlnirii. Au văzut direct cartonașul roșu, pentru intervenții ceva mai dure E. Buceschi (Rapid) și Venancio (Dunărea).

Clubul Rapid a anunțat că angoleza Azenaide Carlos (inter dreapta), campioană în sezonul precedent cu echipa bucureșteană, se întoarce la echipă după ce a jucat câteva luni la Kastamonu (Turcia), pentru care a marcat 51 de goluri în actuala ediție a Ligii Campionilor.

În cea de-a doua partidă disputată ieri, SCM Râmnicu Vâlcea a înregistrat un semieșec surprinzător pe teren propriu în fața echipei SCM Craiova, 34-34 (18-18). Oaspetele au egalat la 34 în ultima secundă, prin Adina Cace. Cele mai eficace jucătoaredin cele două echipe au fost Fujita 9, respectiv Krpez 10.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate