Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

MECI COMPLICAT – Victorie obținută pe final de Minaur în fața echipei CSU Suceava

Publicat cu

pe

Victorie prețioasă obținută de CS Minaur în meciul de pe teren propriu cu CSU Suceava, disputat în etapa a șaptea a Ligii Zimbrilor.

Meciul a fost în general echilibrat și a fost decis în ultimele cinci minute. Băimărenii au fost surprinși, mai ales în prima repriză, de viteza de joc a oaspeților care au speculat „bulevardele” ivite surprinzător în apărarea gazdelor.  Odată cu intrarea pe teren a portarului Hayder Al Khafadji, care a avut o prestație spectaculoasă și eficientă, lucrurile păreau să reintre în normal pentru Minaur. Însă, în repriza doua Minaur a ratat nepermis de multe ocazii de a marca și Suceava, cu Botond Balazs și talentatul Codrin Radu în prim plan, era în avantaj în min. 53 (29-30). Băimărenii și-au revenit la timp și au trecut cu bine și peste faptul că au evoluat în inferioritate numerică timp de două minute, marcând două goluri prin Botea și Vujic. Cu cinci secunde înainte de final Viorel Fotache a închis tabela, dar diferența de scor înregistrată este puțin cam mare față de cum s-a desfășurat jocul.

CS Minaur Baia Mare – CSU Suceava 37-34 (18-15)

CS Minaur: Terekhov (2 intervenții), Al Khafadji (14 intervenții, a apărat 3 de 7m) – Nagy 3/4, Botea 4/7, Racolța, Vujovic 4 (2 din 7m)/6, Dahlin 5/9, Kotrc 4/7, Dobra, Kozakevych 6 (2 din 7m)/8, Burzak 1/1, V. Pop, E. Pop 2/3, Vujic 4/4, Mollino Da Silva 3/3, Fotache 1/1. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș.

CSU Suceava: Șelaru (6 intervenții), Podovei (3 intervenții, a apărat un 7m) – Tîrzioru 5 (1 din 7m)/8, Lazurcă 1 (din 7m)/5, L. Ștefan 3/4, Zarițchi 0/1, Csog 3/5, S. Grigore 3/4, Yousefinezhad, Lupu 0/2, C. Radu 5/8, Bologa 2/2, Bruj, Focșăneanu, Balazs 12 (5 din 7m)/15, Dascălu. Antrenori: Bogdan Șoldănescu, Iulian Andrei.

Aruncări de la 7 metri: 6-10, transformate 4-7. Au ratat: Kozakevych, Vujovic / Tîrzioru, Lazurcă, Csog.

Minute de eliminare: 6-12. Bruj (CSU Suceava) a primit în min. 50 cartonașul roșu, pentru 3 eliminări de 2 minute.

Arbitri: Marian Adrian Drăghici și Ionuț Victor Drăguț (Adjud, jud. Vrancea). Observator Remus Cojocaru (Brașov).

Marius CÎMPIAN

Actualitate

YHP Logo