Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LIGA ZIMBRILOR – CS Minaur nu a reușit să producă surpriza cu Dinamo

Publicat cu

pe

Dinamo și-a păstrat procentajul maxim și după etapa a 14-a a Ligii Zimbrilor, învingând în deplasare pe CS Minaur. Victoria echipei campioane este una meritată, deoarece are jucători valoroși în lot și dubluri pe toate posturile.

De partea cealaltă, afectată de probleme de tot felul, Minaur a jucat de la egal cu echipa bucureșteană doar în prima repriză, pe care ar fi meritat să o încheie în avantaj, dacă adversarii nu ar fi fost sprijiniți, mai puțin discret, de arbitrii Mihai Pârvu (București) și Mihai Potîrniche (Buzău), care i-au iritat la maximum pe jucătorii băimăreni și pe spectatori.

În repriza a doua lucrurile au fost clare. În condițiile în care partea dreaptă a atacului gazdelor a dat randament slab, Dinamo a dominat autoritar jocul și s-a impus până la urmă fără emoții.

Mai rămâne de văzut dacă Nagy, Botea și Cumpănici, cei mai buni de la Minaur în acest meci, l-au impresionat pe selecționerul Xavi Pascual și măcar unul dintre ei va fi inclus în lotul pentru Euro 2024.

CS Minaur Baia Mare – Dinamo București 30-37 (16-16)

CS Minaur: Terekhov (6 intervenții), Al Khafadji (6 intervenții) – Nagy 8/9, Botea 6 (3 din 7m)/10, Vujovic 1/1, Cumpănici 5/9, Kotrc 5/6, Cip 0/2, Ivanovic 0/4, Mollino Da Silva 3/4, Fotache 2/3, L. Sabou. Antrenori: Alexandru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș.

DinamoȘ Cupara (3 intervenții), Heidarirad (8 intervenții) – Buguleț 2/2, C. Dedu 4/4, Racoțea 1/1, Negru 3/4, Cindric 2/5, Alex Pascual 6 (3 din 7m)/7, Kukic 5/8, Kasparek 5/6, Rosta 2/2, Kuduz 2/5, Humet 0/2, Akimenko 4 (1 din 7m)/5, Bokhan 1/1, Militaru. Antrenori: Xavi Pascual, Sebastian Bota, Răzvan Pop.

Aruncări de la 7 metri: 3-5, transformate 3-4. A ratat: Akimenko. Minute de eliminare: 10-18. Rosta (Dinamo) a văzut cartonașul roșu și pe cel albastru în min. 33 după un fault dur asupra lui Botea, urmat de alte manifestări nesportive care au încins atmosfera pe teren.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate