Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

LIMBA FRANCEZĂ – Performanță excelentă obținută de o elevă din Fărcașa la Olimpiada Națională

Publicat cu

pe

Orașul Cluj-Napoca a găzduit, în perioada 10-13 aprilie,  fazele naționale ale Olimpiadelor Naționale de Limba Engleză, Franceză și Limbi romanice (Spaniolă, Italiană, Portugheză), la care au participat peste 1.200 de elevi. 

Printre remarcați s-a numărat și Aida Sarah Savin (clasa a VIII-a), de la Școala Gimnazială „Luciana Blaga” Fărcașa, care a obținut o performanță excelentă la Limba Franceză.

„Aida Sarah Savin, din clasa a VIII-a A, a reușit un rezultat excelent obținând o mențiune și locul 4 în ierarhia națională, în urma probelor scrise, audio și orale,  La concursul de limba franceză au participat 390 de elevi din 41 de județe, plus municipiul București. Acest rezultat este încă o dovadă că la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” Fărcașa se face carte cu seriozitate iar rezultatele nu întârzie să apară.
Aida este pregătită de doamna profesoară Ancuța Buciuman. Felicitări Aida Savin, felicitări d-na prof. Ancuța Buciuman și mult succes în viitor!”, transmit reprezentanții Primăriei Fărcașa.

 

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate