Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Locurile de joacă din Baia Mare, bătaia de joc a unora

Publicat cu

pe

Avem mare nevoie de ele, dar unii dintre noi nu înţeleg că trebuie păstrate cu mare grijă şi nu ar trebui distruse. Este vorba despre locurile de joacă din municipiu, teribilismul şi dorinţa de a face rău a unora dintre noi făcând din unele locuri de joacă spaţii imposibil de folosit.

Avem leagăne rupte, balansoare smulse, table de jocuri sparte, tobogane găurite şi lista distrugerilor poate continua. Adăugăm murdărirea cu graffiti ori aruncarea de gunoaie la întâmplare, fapte care transformă locurile de joacă în coşuri de gunoi. Durata de viaţă a locurilor de joacă depinde în primul rând de felul în care sunt folosite. De asemenea, adolescenţii trebuie ţină cont de faptul că astfel de fapte sunt sancţionate de către autorități, dar se pare că aceste sancțiuni nu au efectul scontat.

În plus nici municipalitatea nu își face întotdeauna treaba. Sunt elemente de la locurile de joacă care nu au fost înlocuite de luni bune. Avem locuri de joacă unde ar fi nevoie de înlocuirea gardului împrejmuitor, dar și de alte elemente.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo