Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

Loteria Română a lansat lozul Team România

Publicat cu

pe

Premii în bani dacă jucați lozul Team România. Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare. Loteria Română a anunțat că „cu prilejul Jocurilor Olimpice de Vară de la Paris 2024 şi pentru a susţine participarea echipelor naţionale ale României la această competiţie sportivă de anvergură, Loteria Română lansează lozul Team România”.

„Designul lozului respectă conceptul ales de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român care va însoţi echipa ţării noastre pe tot parcursul evenimentului. Cele 332.527 de câştiguri în valoare totală de 3.000.000 de lei puse în joc de Loteria Română îi aşteaptă pe cei care vor să-şi încerce şansa, cu numai 5 lei, în toate agenţiile loto pentru a se alătura astfel sportivilor care reprezintă România la cea mai importantă competiţie a planetei.

Cele mai mari premii care pot fi câştigate sunt în valoare de 100.000 de lei fiecare, iar celelalte câştiguri sunt în valoare de 5 lei, 10 lei, 20 de lei, 50 de lei, 500 de lei şi 5.000 de lei. Seria are 1.000.000 de lozuri, iar 30% din valoarea lozurilor vândute se va aloca Comitetului Olimpic şi Sportiv Român pentru susţinerea Echipei Olimpice”, a anunțat Loteria Română.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo