Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

LUPTĂ TARE ÎN BAIA MARE – Centura internațională ISKA, pusă în joc. Andrei Ostrovanu și americanul Omar Moreno vor lupta în ring

Publicat cu

pe

Va fi luptă tare în Baia Mare în martie! Centura DFS la mijlocie cu un turneu de 8, centura intercontinentală ISKA la super mijlocie și un super fight de nivel mondial, dar și câteva surprize pe fight card.

Sezonul de lupte în România începe spectaculos, iar în luna martie, în Baia Mare, fanii sportului de contact vor avea parte de un duel pentru centura intercontinentală ISKA între Andrei Ostrovanu și americanul Omar Moreno, sportiv cu victorii în faimoasa promoție Glory.

„În vârstă de 30 de ani, Ostrovanu are 40 de victorii la profesioniști și doar 9 înfrângeri, având în palmares meciuri pe cele mai mari scene din Europa. Anul trecut, a ajuns până în semifinalele turneului DFS, fiind nevoit să declare forfait din cauza unei accidentări la mână.
Oponentul său, americanul Omar Moreno, are la rândul său un trecut spectaculos în kickboxing, cu 33 de victorii și 13 înfrângeri, iar în cariera sa a bifat 3 meciuri în Glory, dintre care două au fost câștigate. Acesta este specialist și în muay thai, unde are titluri obținute:, scrie gsp.ro.

Duelul dintre cei doi va fi unul dintre cele mai interesante ale galei Dynamite Fighting Show, denumită Luptă Tare în Baia Mare, programată să aibă loc în luna martie. Data exactă va fi anunțată în următoarele zile.

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate