Connect with us
Descarcă aplicația

SANATATE

MaraEmergencyMed – Baia Mare este în aceste zile capitala excelenței în medicina de urgență

Publicat cu

pe

Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare organizează în perioada 17-20 ianuarie 2024, un eveniment medical de prestigiu: conferința pluridisciplinară de medicină de urgență „MaraEmergencyMed”.
Evenimentul științific reunește profesioniști de renume din domeniul medical, care vor aborda subiecte esențiale pentru îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale de urgență și pentru salvarea de vieți.
Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc ieri, 18 ianuarie, la Șuior. Cu această ocazie s-a desfășurat un exercițiu de salvare care a presupus simularea unui accident rutier, cu două mașini implicate și multiple victime.
La eveniment au fost prezenți dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași, col. Marian Pițiș, inspector șef ISU Maramureș, dr. Călin Alexandru, director general al Direcției Generale Management Urgențe Medicale, George Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, Ludovica Rusu, manager Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, Rudolf Stauder, prefectul Județului Maramureș, Doru Lazăr, vicepreședinte Consiliul Județean Maramureș, Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.
Conferința „MaraEmergencyMed” se adresează atât medicilor și asistenților medicali din toate specialitățile medico-chirurgicale cât și altor categorii de specialiști din domeniul situațiilor de urgență.

Actualitate

YHP Logo