Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

MARAMUREȘ – O nouă școală de fotbal în județ

Publicat cu

pe

O nouă școală de fotbal pentru copii și juniori apare în peisajul fotbalului maramureșean. Școala de fotbal „Safar Tony” își va desfășura activitatea în localitatea Remeți și va fi inaugurată luni, 2 septembrie (ora 16). La antrenamente sunt așteptați copii (băieți și fete) născuți în perioada 2012- 2018.
Fostul fotbalist Tony Safar este născut la Sighetu Marmației, pe 22 aprilie 1985, și a obținut performanțe importante la futsal.  A jucat în Ungaria, Spania, Slovacia și Anglia, unde a câștigat numeroase trofee cu echipele de club și a fost selecționat de 46 de ori la naționala de futsal  a României.
„Sunt pasionat de antrenarea copiilor de mai bine de 10 ani. Îmi place să petrec timpul pe teren, să îi îndrum și să îi motivez pe ca ei mici să își dezvolte abilitățile și să își atingă potențialul maxim. Am avut privilegiul să fiu antrenorul mai multor echipe si categorii de juniori pe teren și să văd cum acești copii devin tot mai buni și mai încrezători în forțele lor.
Antrenarea copiilor pe teren nu este doar o activitate pentru mine, ci o adevărată pasiune. Îmi place să îi inspir și să îi încurajez să își depășească limitele și să își atingă visurile. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a fi alături de copii și de a contribui la formarea lor ca sportivi și ca oameni. Fotbalul este mai mult decât un simplu sport pentru mine, este o modalitate de a-i învăța pe copii valori precum disciplina, determinarea și spiritul de echipă.
Închei cu gândul că antrenarea copiilor de fotbal este una dintre cele mai frumoase și împlinitoare experiențe din viața mea și sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut alături de tineri talentați”, spune Tony Safar.

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo