Connect with us
Descarcă aplicația

POLITICA

Maramureșul turistic în viziunea lui ZETEA: Din Raiul Tradițiilor, la Tărâmul Infractorilor

Publicat cu

pe

După eșecul înregistrat în campania pentru Consiliul Județean de la alegerile din 2020, Gabriel Valer Zetea își dorește din nou să ajungă la șefia județului, deși mandatul său este caracterizat de o lipsă totală de proiecte relevante pentru județ. Nu a fost în stare să atragă fonduri europene, nu a reușit să convingă niciun investitor strategic să investească în Maramureș, însă a reușit să piardă toate oportunitățile de dezvoltare.

În domeniul turismului, însă, a făcut ceva. A pus Maramureșul pe harta rușinii, acordându-i titlul de ambasador al turismului maramureșean lui….Liviu Dragnea. Este esențial să ne aducem aminte acest episod în care viziunea lui Zetea despre promovarea turismului în Maramureș a fost limitată la a-l preamări pe șeful său politic.

Promovarea turismului prin… infracțiuni?

Într-o regiune renumită pentru peisajele sale pitorești, tradițiile autentice și ospitalitatea de neegalat, Zetea, cât timp a fost la cârma județului, s-a gândit să adauge un ingredient nou și, aparent, inovator: infractorii de drept comun. Ce altă metodă mai bună de a atrage turiști decât să le oferi o experiență „exotică” într-un tărâm al celor certați cu legea?
Când te gândești la o destinație de vacanță, ultimul lucru pe care îl vrei este să te simți inconfortabil sau nesigur. Și cine ar putea să te facă să te simți mai puțin binevenit decât un ambasador cu un palmares penal solid? Poate că slaba performanță a turismului maramureșean din epoca Zetea nu se datorează lipsei de infrastructură sau promovării inadecvate, ci acestei politici absurde de a face din infractori figuri emblematice. Niciun turist nu vrea să se relaxeze în tărâmul infractorilor, cu excepția, poate, a celor cu înclinații masochiste.

Mesaj către alegătorii maramureșeni

Dragii noștri alegători din Maramureș, nu uitați cine a tras imaginea frumoasă a regiunii noastre în noroiul pesedist!
Gabriel Valer Zetea a demonstrat cu prisosință că obediența și servilismul față de partid sunt mai importante decât prestigiul și bunăstarea Maramureșului. Să ne amintim de acest episod rușinos la următoarele alegeri și să ne gândim bine înainte de a ne da votul cuiva care alege să ne reprezinte prin infractori.

Maramureșul merită lideri care să promoveze adevăratele valori și frumuseți ale locului, nu personaje compromise și nocive.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo