Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Marcajele rutiere din Republicii cu Independenței, modificate

Publicat cu

pe

Primăria Baia Mare vrea să schimbe regulile de circulație din oraș. Dacă recent au schimbat regulile de circulație din zona Bulevardului Independenței cu Caragiale, acum au schimbat regulile de circulație care se aplică în zona Bulevardului Republicii cu Independeței, zona RFN, mai exact.

Așadar atenție șoferi! Au survenit modificări la marcajele din intersecția celor două bulevarde. Însă șoferii spun că este o idee proastă. Era mai bine cum a fost până acum, după cum susțin cei mai mulți șoferi.

„Până acum a fost clar: banda unu mergea obligatoriu spre dreapta, dădeai prioritate pietonilor și mai aveai o tură de verde, banda doi obligatoriu spre stânga și înainte. Acuma?????Haossssssss. Om vedea. Și dacă făceau o ieșire secundară spre stânga ca la podul Decebal?, „Șoferii nu au observat schimbarea sensurilor… Și cei de pe banda de stânga mergeau in față și se intersectau cu cei de pe banda din dreapta care faceau stânga !!! Dezastru total !!!” – sunt doar două dintre mesajele care pot fi citite pe rețelele de socializare.

„Având în vedere preocuparea permanentă pentru fluidizarea traficului rutier și ne referim în concret aici, la desele situații de blocare a traficului la intersecția străzii George Coșbuc cu Bulevardul Republicii, la propunerea Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Baia Mare, în cadrul Comisiei de Sistematizare a Circulației întrunită în data de 17.07.2024, s-a luat decizia modificării marcajelor rutiere de pe Bulevardul Republicii, la intersecție cu Bulevardul Independenței, pentru a asigura un spațiu de așteptare mai mare, pentru autovehicule care virează strânga pe Bulevardul Independenței.”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo