Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

MECI CU LIDERUL – CSM Sighet continuă lupta indirectă cu CSM Olimpia Satu Mare pentru locul de baraj

Publicat cu

pe

Liga 3 la fotbal programează marți etapa a șaptea din play-off-ul Ligii 3 la fotbal. În Seria 10, SCM Sighetu Marmației joacă din nou, în deplasare cu liderul SCM Zalău, primul meci încheindu-se la egalitate, 0-0 (etapa 1).

Zălăuanii sunt deja calificați pentru barajul de promovare în Liga 2, în timp ce sighetenii luptă pentru cel de-al doilea loc cu CSM Olimpia Satu Mare, ambele combatante având același număr de puncte. După ce au ratat șansa săptămâna trecută de a se desprinde de sătămăreni, cu care au terminat la egalitate meciul de pe teren propriu, 2-2, deși au jucat mai bine de o repriză în superioritate numerică, sighetenii au acum șansa a doua de a ajunge la baraj.

Și asta din cauza programului mult mai greu față de CSM Olimpia Satu Mare. Elevii antrenorului George Zima mai au de jucat în deplasare cu SCM Zalău și CSM Olimpia Satu Mare și acasă cu Crișul Sântandrei. Sătmărenii au două meciuri pe teren propriu, cu Crișul Sântandrei și CSM Olimpia Satu Mare, șu unul în deplasare, cu SCM Zalău.

Liga 3 (Seria 10, play-off) – etapa  7 (marți, 7 mai, ora 18)

SCM Zalău – CSM Sighetu Marmaţiei
CSM Olimpia Satu Mare – ACSC Crişul Sântandrei

Clasament

LocEchipaMVEIGol+/-Pct
1.SCM Zalău632111-7452
2.CSM Sighetu Marmaţiei63219-6338
3.CSM Olimpia Satu Mare61238-11-338
4.ACSC Crişul Sântandrei62045-9-434

Marius CÎMPIAN

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate