Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

MECIUL SEZONULUI – CS Minaur a surclasat pe Sola HK în sferturile EHF European League (manșa I)

Publicat cu

pe

CS Minaur a făcut un pas important spre Final-Four-ul EHF European League, după o victorie răsunătoare obținută în prima manșă din sferturile de finală. Calificate cu destul noroc în această fază a competiției și cu evoluții mai puțin convingătoare în ultimele partide de campionat, fetele antrenate de Raul Fotonea și Daniel Apostu au strâns rândurile și au făcut cel mai bun meci din acest sezon în fața echipei Sola HK (Norvegia), care câștigase toate partidele pe care le-a jucat în grupă.

Cu un joc aproape perfect în atac (40 de goluri marcate!) și cu o evoluție bună în apărare, băimărencele nu au dat nicio șansă adversarelor în acest meci. Toate handbalistele de la Minaur au avut o evoluție foarte bună, iar atmosfera din sală a semănat cu aceea de la marile meciuri ale echipei HCM Baia Mare din 2013-2016. Returul este programat duminica viitoare la Stavanger și se anunță greu, dar CS Minaur pornește cu un moral bun și are prima șansă la calificarea în Final Four.

Steffen Stegavik, antrenorul oaspetelor, și soția lui, Camilla Herrem, au avut parte de o primire deosebită din partea fanilor băimăreni, care nu au uita evoluțiile lor din sezonul 2014-2015, când ambii au jucat în Baia Mare. Cei doi au primit tricouri personalizate din partea clubului CS Minaur, iar la final au acordat autografe și au făcut foarte multe poze cu suporterii.

CS Minaur – Sola HK 40-32 (18-14)

Minaur: Enache (9 intervenții), Pandzic (4) – Lavko 9 (3 din 7m), A. Popa 6, Fujita 6, Burlachenko 5, Tănasie 4, Laslo 4 (1 din 7m), Severin 3, Petruș 2, Polocoșer 1, De Souza, Zych, Țîrle, Cioca. Antrenori Raul Fotonea și Daniel Apostu.

Sola HK: Haug (7 intervenții), Froland (2), Fossum – Deila 8 (2 din 7m), Sirum Novak 7, Knutsen 6, Herrem 4,  Magnussen 3, Seierstad 2, Holgersen 2, Berland, Gudmestad, Haugseng, Kristianse, Barka. Antrenori Steffen Stegavik și Kjetil Haland.

Actualitate

YHP Logo