Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

MEDIUL DE AFACERI – România este un beneficiar net al bugetului UE

Publicat cu

pe

România este un beneficiar net al bugetului UE, miliarde de euro sunt atrase anual pentru afacerile românești, iar libertatea de a face comerț în Uniunea Europeană se traduce prin locuri de muncă și condiții de viață mai bune pentru majoritatea cetățenilor, arată Radu Burnete, directorul executiv al Confederației Patronale Concordia, într-un mesaj lansat de Ziua Europei.

“România este un beneficiar net al bugetului UE, miliarde de euro sunt atrase anual pentru afacerile românești, iar libertatea de a face comerț în Uniunea Europeană se traduce prin prosperitate, locuri de muncă și condiții de viață mai bune pentru majoritatea cetățenilor. Transformarea țării noastre din ultimele două decenii nu ar fi fost posibilă în afara Uniunii Europene”, spune Burnete.

Pe de altă parte, Burnete menționează că riscul rămânerii Europei în urma SUA și a Chinei este “cât se poate de real”. “Avem nevoie de o politică mai curajoasă pentru competitivitate industrială și să facem Europa un loc prielnic investițiilor. Europa nu poate fi pașnică dacă nu este și prosperă”, spune Bunerte.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo