Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

METODA „ACCIDENTUL” – O băimăreancă de 87 de ani nu a căzut în plasa escrocilor

Publicat cu

pe

La data de 20 iulie a.c., la ora 14:48, o femeie a sesizat prin SNUAU 112 Poliția municipiului Baia Mare cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi încercat să comită o înșelăciune, prin metoda „accidentul”.

„Polițiștii au identificat o femeie de 87 de ani, care ar fi fost contactată telefonic de către o persoană necunoscută, inițial folosit identitatea fiicei sale, relatându-i faptul că ar fi fost victima unui accident rutier și că are nevoie de bani pentru investigații medicale de specialitate, pentru a nu-i fi amputat piciorul.
Ulterior, femeia ar fi fost contactată de un bărbat, ce s-ar fi prezentat ca fiind medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, și care i-a solicitat suma de 62.000 de lei pentru a o opera pe fiica acesteia”, transmit reprezentanții IPJ Maramureș.

Vigilentă, femeia a închis telefonul și și-a anunțat membrii familiei cu privire la cele întâmplate, ulterior fiind sesizată poliția cu privire la cele întâmplate.
În cauză a fost întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tentativă la înșelăciune”.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo