Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

Moartea în vacanță, în cinematografe din octombrie

Publicat cu

pe

Prin Maramureș circula o expresie. Și anume „A arăta ca moartea în vacanță”, doar că de data aceasta avem și un film care poartă acest nume. Mircea Bravo spune că este „de departe cel mai tare proiect în care am fost implicat. De 4 ani îmi doream să fac acest film. În 2020 ne-a apărut ideea filmului, dar era foarte ambițioasă. Presupunea un road trip cu filmări în mai multe țări. Atunci nu aveam nici banii și nici experiența cinematografică necesară”.

„După 2 producții în care am învățat multe, am găsit curajul și resursele să ne apucăm de acest proiect. Îi mulțumesc lui Cristian Ilisuan că a reușit să regizeze un film produs în România, Bulgaria și Grecia, o comedie cu multă aventură, un proiect în care au fost implicate peste 200 de persoane. Mulțumesc lui Costel și Maria Popovici că au acceptat să își pună magia în acest proiect. Din 28 octombrie vă așteptăm în cinema să vedeți o comedie la care vă promitem că se moare de râs”, spune Mircea Bravo.

„Moartea în vacanță e un roadtrip savuros, plin de aventură. E un film în care ne-am investit toată pasiunea și toți banii, ca să facem exact ce ne place, umor de calitate pentru spectatorii din cinema. Pentru asta am colaborat cu doi dintre le cei mai mari comedianți romani, Costel și Maria. A ieșit un film spumos, la care poți veni și cu copiii dar și cu bunicii. Are de toate, peisaje minunate, aventură, umor romanesc, muzică bună.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate

YHP Logo