Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

MOISEI – 98 de camere video și Wi-fi gratuit în comună

Publicat cu

pe

Supraveghere video în comuna Moisei în curând. Conducerea Primăriei a anunțat că pentru proiectul ,,SISTEM INTELIGENT DE MANAGEMENT LOCAL ÎN COMUNA MOISEI – PNRR” depus în 25.11.2022 lucrările sunt în derulare.
„Comuna Moisei o să beneficieze de furnizare echipamente digitale, platformă digitalizare smart village – site, aplicație mobilă, – integrarea totală a proceselor și fluxurilor de lucru din cadrul comunei în mediul electronic, astfel încât, toate sarcinile de rutină sau repetitive din cadrul comunei (de la completarea formularelor și înregistrarea cererilor până la confirmarea plăților) să fie făcute automat de către calculator
În plus în Moisei vom avea și sistem de supraveghere video – 98 de camere vor monitoriza zonele de interes din comună, intrări/ieșiri din localitate, intersecție PECO, treceri de pietoni, teren/sala de sport, imobile aflate în patrimoniu, școli, grădinițe, biserici, mănăstire etc”, arată Grigore Tomoiagă, primarul Moiseiului.
Tot în cadrul acestui proiect mai vorbim de WI-FI GRATUIT în centrul comunei, intrări/ieșiri din localitate, intersecție PECO, teren/sala de sport, școli, grădinițe, biserici, mănăstire, monument, piața agroalimentară – toate zonele populate și de interes public, respectiv sistem aerian fără pilot ( dronă)- pentru inspectarea zonelor și situațiilor de risc, identificarea și supravegherea incendiilor și monitorizarea lucrărilor. Mai adăugăm stații de încărcare vehicule electrice.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate