Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

MOISEI – Accident cu 3 mașini în Lunca de Sus. Și copii implicați

Publicat cu

pe

Accident rutier cu 3 autoturisme implicate în urmă cu puțin timp în Moisei, zona Lunca de Sus. În total vorbim de 5 victime, dintre care 3 adulți și doi copii minori, potrivit primelor informații furnizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

La fața locului sunt echipajele de prim ajutor, dar și polițiștii din localitate, care au demarat o anchetă.

ACTUALIZARE ” Polițiștii au intervenit aseară la un accident de circulație, produs pe D.N. 18. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Moisei, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi încercat să efectueze o depășire, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 28 ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul care, la rândul său a acroșat un al patrulea autoturism. Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toti conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care ar fi încercat să efectueze depășirea. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sange, în vederea stabilirii gradului de alcoolemiei”, arată IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo