Connect with us
Descarcă aplicația

IMPORTANT

MUTARE – Jurnalistul băimărean Ovidiu Oanță pleacă de la PRO TV

Publicat cu

pe

Mutare bombă pe piaţa televiziunilor din România, la capitolul ştiri. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, unul dintre numele importante din redacţia Ştirilor Pro TV urmează se plece de la postul de televiziune.

Ovidiu Oanţă, unul dintre cei mai vechi reporteri ai Ştirilor Pro TV părăseşte redacţia după aproape 30 de ani de teren. Mai multe surse din media TV au precizat, pentru Paginademedia.ro, că jurnalistul şi-a anunţat colegii că urmează să plece.

Potrivit aceloraşi surse, Oanţă ar urma să mai lucreze pentru redacţia Pro TV până în luna iunie.

Ovidiu Oanţă lucrează la Pro TV din 1998. Iniţial, a fost corespondent local al Ştirilor Pro TV, de la Baia Mare (este originar din Maramureş). La începutul anilor 2000, Ovidiu Oanţă a venit la redacţia „centrală” de la Bucureşti şi a documentat subiecte din cele mai diverse, de la DNA şi justiţie, la politică şi social.

Înainte de Pro TV, a lucrat în presa scrisă locală, la publicaţii din Cluj, în perioada studenţiei la jurnalism (Gardianul, Radio Cluj) Timişoara (Vest Matinal, Realitatea Bănăţeană) şi Baia Mare (Clipa, Glasul Maramureşului, Graiul Maramureşului).

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate