Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

NBA – LeBron James, autor a 40 de puncte pentru LA Lakers

Publicat cu

pe

LeBron James, veteranul de 39 de ani al ligii profesioniste de baschet din America de Nord (NBA), a demonstrat din nou dominanța sa, înregistrând 40 de puncte, inclusiv nouă aruncări de trei puncte reușite (record personal), în timp ce Los Angeles Lakers au învins echipa Brooklyn Nets cu 116-104, într-un meci disputat duminică, în deplasare, conform informațiilor furnizate de AFP.

James a acumulat al 77-lea său meci din carieră în care a marcat 40 de puncte sau mai mult, egalându-l pe legendarul Oscar Robertson pe locul 7 în această ierarhie, condusă de Wilt Chamberlain (271 de astfel de meciuri).

În altă partidă, slovenul Luka Doncic a avut, de asemenea, o performanță excepțională, marcând 47 de puncte pentru Dallas Mavericks în meciul câștigat cu 125-107 împotriva echipei Houston Rockets, care venea după 11 victorii consecutive.

Dallas Mavericks au obținut a șaptea victorie consecutivă și se luptă pentru locul 5 în Conferința de Vest, având un bilanț egal cu cel al New Orleans Pelicans (45 de victorii și 29 de înfrângeri), cu două săptămâni înainte de finalul sezonului regulat.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate