Connect with us
Descarcă aplicația

SPORT

NBA – LeBron James va juca alături de fiul său, Bronny, la LA Lakers în noul sezon

Publicat cu

pe

Starul NBA LeBron James a semnat un nou contract pe doi ani cu Los Angeles Lakers, în valoare de 104 milioane de dolari (aproximativ 96,45 milioane de euro), conform presei sportive americane, relatează AFP.

LeBron James, care va împlini 40 de ani în decembrie, își va putea astfel îndeplini visul de a juca alături de fiul său, Bronny, care a fost recent recrutat de franciza californiană. Ei vor forma primul duo tată-fiu din istoria Ligii profesioniste nord-americane de baschet.

De patru ori campion NBA, LeBron inițial decisese să nu activeze ultimul an al contractului său cu Lakers, echipă la care a ajuns în 2018 pentru 41,4 milioane de dolari (aproximativ 38,6 milioane de euro). Însă, după ce fiul său de 19 ani a fost recrutat săptămâna trecută de LA Lakers de la USC, mai multe surse media au anunțat că LeBron va semna un nou contract cu echipa din Los Angeles.

Potrivit ESPN și The Athletic, noul contract al lui LeBron James include o clauză care prevede că acesta nu poate fi transferat la alt club fără acordul său.

Cel mai bun marcator din istoria NBA, LeBron James va juca al 22-lea său sezon. Deși a condus Lakers la titlu în 2020, performanțele echipei au scăzut semnificativ de atunci, iar anul acesta, LA Lakers a fost eliminată în primul tur al play-off-ului Ligii.

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate