Connect with us
Descarcă aplicația

ADMINISTRATIE

NEMULȚUMIRI – Reclamații la Prefectură legate de șantierul de la Permise Maramureș

Publicat cu

pe

Sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a intrat de o perioadă de timp în renovare și modernizare. Sunt lucrări care trebuie făcute și care au fost anunțate din timp, tocmai pentru ca maramureșenii să știe la ce să se aștepte.
„Ca urmare a nemulțumirilor sesizate, Instituția Prefectului – județul Maramureș face apel la înțelegerea dumneavoastră, cu privire la renovarea energetică a Sediului de servicii publice comunitare, regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor/ pașapoarte, situat în municipiul Baia Mare, Strada Școlii, nr.1, Județul Maramureș. Renovarea sediului este un pas esențial, care nu putea aștepta amânare. Această etapă este necesară pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.
Ne este cunoscut faptul că vă confruntați cu eventuale inconveniente, motiv pentru care ne cerem scuze pentru neplăcerile create. Toate eforturile noastre sunt îndreptate către minimizarea disconfortului creat de mutarea anumitor ghișee și de timpii de așteptare. Vă garantăm că odată finalizate lucrările, veți beneficia de servicii îmbunătățite și eficiente. Vă asigurăm că sunt întreprinse toate măsurile necesare în diminuarea disconfortului, astfel încât, timpii dumneavoastră de așteptare să fie reduși la minimul posibil”, a anunțat prefectul de Maramureș, Rudolf Stauder.
Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate