Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

NEREGULI – Polițist din Maramureș, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată

Publicat cu

pe

În data de 27 mai, ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au pus în executare un mandat de aducere într-o cauză penală în care este vizat un agent de poliție din cadrul IPJ Maramureș – Postul de Poliție Comunală Băiuț, privind comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

”În fapt, din materialul de urmărire penală administrat, cauza instrumentată în baza sesizării SJA Maramureș, rezultă faptul că agentul de poliție ar fi pretins și primit în repetate rânduri suma totală de 650 de lei și 50 de euro, de la o persoană direct implicată în exploatarea nelegală de masă lemnoasă, nedispunând în schimb măsurile legale corespunzătoare.

Persoana în cauză a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, 28 mai 2024, aceasta urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cauza a fost documentată cu sprijinul Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare, Direcției Anchete și al Direcției de Operațiuni Speciale”, transmite DGA.

Vlad HERMAN

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo