Connect with us

ACTUALITATE

NOUTĂȚI – CiviC RebelS vin cu detalii despre noul videoclip

Publicat cu

pe

În Maramureș, dar nu numai, CiviC RebelS nu mai au nevoie de nicio prezentare. Show-ul făcut de aceștia la întrunirile moto din județ s-a bucurat de un real succes, semn că acest gen de muzică are mulți fani. Iar apropo de fani, trupa le pregătește o surpriză. Pe data de 29 iunie va avea loc premiera clipului „Dincolo de Neguri” (Magna Wallachia).

„De departe cea mai complexă producție video marca CiviC RebelS , Dincolo de Neguri prezintă un contrast, o antiteză românească între un trecut măreț și natură pe de o parte și o problemă contemporană ale cărei consecințe sunt, din păcate, ușor anticipabile în viitor”, spune trupa. Noi am încercat să obținem ceva în plus. Iată ce ne-au declarat, în exclusivitate:

„Uite ce iti putem spune deja: Ideea melodiei si apoi a clipului are legătură cu o problemă generală a României.
Este o problemă pe care cu toții o resimțim pentru că, cu toții suntem implicați în ea mai mult sau mai puțin.
Filmările au durat mai multe zile, cadrele s-au schimbat. Am cerut și am primit ajutorul unor primării, cărora am dori să le multumim. Avem o colaborare cu Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea, căruia îi mulțumim pentru ajutor, avem prieteni care ne-au sărit în ajutor cu orice. După multă vreme, simțim că nu mai suntem singuri și că avem în jurul nostru din ce în ce mai mulți susținători, prieteni. Va multumim!!

Am înfruntat soare și căldură, furtuni, ceață, dar am și avut parte de acele momente în care am crezut că cineva vede ce facem și ne susține de acolo dintre nori, pentru că unele cadre sunt ireal de frumoase! Efortul a fost unul considerabil, dar, atunci cand iti place ceea ce faci si ai incredere in continut si in mesaj, nu simti ca ai fi muncit decat poate a doua zi: obosesla, raceala, arsuri… . Este cel mai complex material videografic care dă viață piesei ce contine si numele viitorului album: Magna Wallachia. Este de asemenea despre ceea ce ne defineste, ne uneste sau despre cei care ne vegheaza, sau, dupa cum spune marele PHOENIX, despre „cei ce ne-au dat nume”.
Abia asteptam sa va prezentam intreg materialul in data de 29 iunie, tineti aproape de pagina noastra de facebook si de canalul nostru de youtube. Tuturor: MULTUMIM pentru sustinere!!”, ne-au spus cei de la CiviC RebelS.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email

Actualitate