Connect with us
Descarcă aplicația

ACTUALITATE

NU AM STAT DEGEABA – România a ajutat și ajută Ucraina

Publicat cu

pe

Documentele secrete scurse de la Pentagon, care au fost publicate pe internet, dezvăluie adevăratul rol foarte important al României în războiul din Ucraina.

Planurile apărute prezintă țara noastră implicată în ajutorarea ofensivei de primăvară a Kievului, din punct de vedere logistic, de recunoaștere aeriană, dar și de livrare a armamentelor NATO spre statul vecin. Astfel, din documentele secrete ale planului se observă în amănunțime cum România va contribui în luna aprilie 2023, alături de Polonia și Slovenia, la antrenamentul forțelor ucrainene și la expedierea vehiculelor blindate, potrivit The New York Times.

Din rapoartele secrete scurse pe internet, se observă că România s-a implicat activ în operațiunile desfășurate pe 3,4 și 5 martie 2023 pe teritoriul țării noastre.

Astfel s-au efectuat mai multe acțiuni militare:-recunoașterea aeriană în adâncime-instrucție bilaterală cu statele partenere NATO care dețin un rol cheie în sprijinul Ucrainei-instrucție cu statele partenere NATO pentru descurajarea militară a Rusiei, precizează ziare.com.

Actualitate

YHP Logo