Connect with us
Descarcă aplicația

MOZAIC

NU SE LASĂ – Tom Cruise şi ”Mission: Impossible” domină box-office-ul nord-american

Publicat cu

pe

”Mission: Impossible – Dead Reckoning”, în care Tom Cruise se luptă cu o inteligenţă artificială scăpată de sub control, domină box-office-ul nord-american, potrivit estimărilor provizorii ale companiei de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Blockbuster-ul Paramount a obţinut 52,6 milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane. La circa 27 de ani de la primul film din serie, ”Mission: Impossible Dead Reckoning” a fost filmat în mai multe locuri de pe glob şi este prima parte dintr-o saga preconizată să fie lansată în două părţi. Pelicula îi va face fericiţi pe pasionaţii de cascadorii.

Pe locul al doilea în box-office, ”Sound of Freedom”, un thriller apreciat în cercurile conservatoare americane şi care relatează povestea unui fost agent guvernamental angajat în lupta împotriva traficului sexual cu copii din Columbia, a obţinut încasări de 27 de milioane de dolari în acest weekend.

Detractorii săi acuză filmul că reflectă teoriile conspiraţioniste promovate de QAnon, care denunţă o presupusă cabală internaţională pedofilă.

Deşi studioul aflat în spatele acestui lungmetraj, Angel Studios, a dat asigurări că pelicula respectă adevărul, atât actorul principal Jim Caviezel, cât şi agentul care a inspirat povestea filmului, Tim Ballard, au promovat unele dintre aceste teorii, notează AFP.

Ultima parte din saga horror ”Insidious: The Red Door”, în care un tată şi fiul său se luptă cu demonii, a căzut de pe primul pe cel de-al treilea loc după ce a avut încasări de 13 milioane de dolari în acest weekend.

Adauga comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

YHP Logo